Lørdag den 9. oktober 2021 kl 10-13 fejrer vi i Dalmose Fodsporets 10 års fødselsdag. I Dalmose er Fodsporets fødselsdag en årlig tilbagevendende begivenhed, som de sidste 10 år kun har været afbrudt sidste år af Corona.

I år gør vi det igen. Vi samler foreningslivet og andre lokale aktiviteter omkring Fodsporet ved Dagli’Brugsen i Dalmose.

Der vil være mulighed for at snakke med de lokale foreninger og interessegrupper. Du kan bla møde IF62, Ungehuset, Atkærcentret, Gimlinge og Hyllested Kirker, Dagli’ Brugsen, Strider-event Dalmose, FS Hashøj, 1.hjælpsgruppen, MAS, Dalmose Skole og mange flere.

Der vil være forskellige aktiviteter ved de forskellige boder og telte.

Du kan fx købe et lokalt produceret græskar til Halloween til pynt eller til at spise fra Tårsgård Sdr. Bjerge, som også kommer i år.

Lade børnene prøver kræfter med Strider-cykler på en indrettet bane for børn op til 6 år.

Spille stigegolf, opleve trædrejning og arbejdende værksteder ved Atkærcentrets stand. Spille fodbold ved FS Hashøj, eller prøve bordfodbold ved Ungehuset og meget mere.

I anledning af kommunalvalget i år, vil du også kunne få en snak med nogle af de lokale politikere om udviklingen i vores område og om hvad du synes vores politikere skal tage med fra vores område af vigtige pointer i valgkampen.

Vi opdaterer løbende hjemmesiden her, så følg med her og ser hvad der dukker op af spændende aktiviteter på dagen.

Vel mødt lørdag den 9. oktober kl 10-13

vh

DalmoseGruppen

Del dette på din Facebook

There are no comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.