Der er positive meldinger fra ejendomsmæglerne vedr gennemførte salg af boliger i Dalmose for tiden, ligesom der er god efterspørgsel efter lejeboliger!

Det er dejligt og vi forstår det godt, for der er dejligt at bo på disse kanter. Der er et rigt foreningsliv, gode dagtilbud og skolemuligheder, hal og anlæg til fritidsaktiviteter, erhverv og indkøbsmuligheder og så en masse dejlig natur, og vi hilser de nye tilflyttere hjerteligt velkommen!

Der er plads til flere og plads til udvikling af byen! Derfor er vi i en ny arbejdsgruppe begyndt at se på mulighederne for at skabe nye byggemuligheder inden for kommuneplanen.  

Kommuneplanen giver mulighed for at der kan bygges nye huse på et ca 4 hektar stort areal ved Blomstervænget.

Her tænker vi os et blandet byggeri bestående af fx rækkehuse som lejeboliger, et bofællesskab for seniorer (lejeboliger/andelsboliger) og suppleret med parcelhuse. Lidt for enhver smag!

Dette opslag er tænkt som en appetitvækker til jer, som gerne vil flytte til Dalmose og bygge nyt, men også til jer som er glade for at bo i Dalmose, men som måske havde lyst til at flytte til en ny mindre eller større bolig. Jeres nuværende bolig kan p.t. sælges i et marked i vækst, så kom frit frem og hjælp os med at få bygget nogle nye boliger og dermed få sat Dalmose på landkortet. 

Arbejdsgruppen er pt i dialog med lodsejere, ejendomsmæglere, mulige investorer og kommunen, men vi vil meget gerne have flere med ombord på projektet som har viden om boligbyggeri eller bedre, som sidder med tanker om at bo i et nyt boligområde i Dalmose.

For mere info kontakt Poul Bek Petersen bekpedersen@dlgmail.dk

Venlig hilsen arbejdsgruppen:

Torben Levring, Per Bjerre, Poul Bek Pedersen og Jens Brandbyge Jørgensen

Del dette på din Facebook

There are no comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.