Undrer du dig også over store “Til Salg” skilte på stationsarealet??? Det gør vi også i DalmoseGruppen!

Efter at vi i 3 år har været i dialog med DSB, Naturstyrelsen og Slagelse kommune om dette grønne og rekreative areal, er det nu endt i at DSB med profit for øje forsøger at sælge arealet.

Vi har hele tiden opfordret til at arealet skifter ejer til Kommunen og Naturstyrelsen, da disse 2 myndigheder i forvejen ejer de tilstødende arealer, og samtidigt har ansvaret for rekreative grønne arealer til borgerne. Det tragikomiske i det her er, at selvom vi som borgere betaler skat til både kommune og stat, så kan disse myndigheder altså ikke finde ud af overflytte et rekreativt areal fra en myndighed til en anden myndighed! Og nu ender det så med at den Statsejede virksomhed DSB vil sælge arealet med profit for øje.

Efter sigende skulle der være politisk opbakning i Slagelse kommune til at købe arealet, men det er øjensynligt ikke lykkedes med de skilte, vi nu kan få æren af at kigge på.

Til jer kære borgere i området; Vi vil fortsætte kæmpe for at arealet får kommunal status, så vi sammen med kommunen kan få sat en plan sammen for området til gavn for borgere og gæster på Fodsporet, men som I ser er det op ad bakke lige nu.

Vh

DalmoseGruppen

Del dette på din Facebook

There are no comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.