Et tilbud til dig

Dalmose Seniorklub afløser Atkærcenterets Brugerråd efter at Slagelse Kommune har nedlagt aktivitetscenteret fra januar 2023. Atkærcenteret fortsætter som nøglehus fra sommeren 2023 og de fleste aktiviteter vil fortsætte.

Seniorklubben er for alle pensionister, førtidspensionister, efterlønsmodtagere og seniorer i Dalmose og omegn. Seniorklubbens formål er at varetage medlemmernes interesser og ved fællesskab, senioridræt, ture, samt andre aktiviteter bidrage til en aktiv alderdom og forebygge ensomhed.

Seniorklubben holder til på Atkærcenteret, der overgår til at blive nøglehus i løbet af foråret og sommeren 2023. De nærmere omstændigheder og muligheder vil blive gjort klare så hurtigt som muligt. Seniorklubben arbejder for at videreføre aktiviteterne i selve centeret, i værkstedet i kælderen, og med Cykling Uden Alder.

Det er gratis at komme på centeret, dog betales materialer til eget brug i aktiviteterne. Der kan forekomme egenbetaling ved særlige aktiviteter, ved foredrag og ved større arrangementer. Vil du i gang med en ny aktivitet eller ønsker du Seniorklubbens  hjælp til noget specielt, så lav en aftale på forhånd, så planlægger vi ud fra det.

Ved større arrangementer på centeret kan de normale aktiviteter være aflyst.

Se annoncering af Seniorklubbens aktiviteter:

  • På Seniorklubbens Facebook side
  • På opslag i Atkærcenteret eller Brugsen
  • eller her på siden under arrangementer eller aktiviteter.

I tilknytning til Atkærcenteret ligger der 16 ældre- og handicapvenlige boliger. Ønsker du at høre nærmere om disse eller se boligerne kan du kontakte:

  • Vestsjællands Almene Boligselskab, udlejning@vab.dk, 59 25 80 17

I videoen nedenfor kan du se hvordan aktivitetscenteret fungerede ‘i gamle dage’. Nu er det op til os allesammen hvordan det skal fungere i fremtiden 🙂

Link til Slagelses tre nuværende aktivitetscentre finder du her

Del dette på din Facebook