Konkurrence

🌼🌼🌼🌼Konkurrence🌼🌼🌼🌼

🤩Vind et gavekort🤩

Der sker så meget dejligt i vores lille by – selv i disse Corona tider.

Folk gør hvad de kan for at holde humøret højt. Det ser man når man går en tur i byen. Her kan man opleve bamser i vinduerne eller postkasser pyntet med påskeæg. Ting som får smilet frem på turen gennem byen.

Gør dette også dig glad? Eller er det noget helt andet ?

Det er vi nysgerrige på,og vi kunne godt tænke os at høre:

🌼Hvad gør dig glad ved at bo i og omkring Dalmose?

🌼Hvad ville gøre dig endnu mere glad for at bo her – 4261 Dalmose.

Svar på disse 2 spørgsmål i kommentarfeltet på Facebook-opslaget eller send svarene til vores mail dalmosegruppen@gmail.com, og du er med i konkurrencen om at vinde et af 2 gavekort på 250 kr til en af byens butikker eller virksomheder efter eget valg.

Om du besvare spørgsmålene på mail eller på DalmoseGruppens facebookside, så skal vi have jeres svar seneste lørdag d. 9. maj, hvor vi trækker lod blandt jeres svar 😉

Vi glæder os meget til at høre fra jer 😀

“Dalmose – En by på sporet”

Vil du være mere aktiv i lokalområdet?

Hvis du sidder med en idé, som du brænder for og som du mener vil gavne lokalområdet, så behøves du ikke at vente med at gøre noget! Selvom vi ikke kan mødes pt kan vi stadig skrive sammen, snakke sammen og holde online-møder 🙂 “sammen hver for sig”

Hvis du vil dele din idé med andre og måske finde sammen med andre, der også synes det er en god ide, kan du skrive til DalmoseGruppen. Så vil vi være behjælpelige med at sprede budskabet og måske kan det ende i en arbejdsgruppe, hvor du sammen med andre kan arbejde videre med projektet til gavn for lokalområdet 🙂

Dalmosegruppen@gmail.com