Sommerfest med rytmer i Dalmose Daginstitution

Fredag den 15. juni var der sommerfest i Dalmose Daginstitution. Trommerytmerne kunne høres vidt omkring i byen da Sylvester Agbedoglo satte børn og voksne igang på trommerne. Og efter knapt en time havde alle fundet rytmen og alle gav den fuld gas.

Efterfølgende var der hygge, snak og spisning i det dejlige sommervejr.

Endnu en fantastisk hyggelig dag i Dalmose Daginstitution 🙂

Solrig Familiedag i Dalmose Daginstitution

Onsdag den 23. maj skinnede solen i rigelige mængder, mens børn, forældre, bedsteforældre og pædagoger både fik tid til hyggesnak og  arbejde på den årlige familiedag i Dalmose Daginstitution.  I år blev de sidste højbede lavet færdig og fyldt med jord, mens medbragte blomster og krydderurter blev plantet i de mange højebede som børn og personale nu kan nyde resten af sommeren 🙂 

 

Vigtigt! Vedr Borgerne bestemmer

Kære borgere i Dalmose.

Vi kan med glæde annoncere at det nu er bestemt hvad pengene i puljen ”borgerne bestemmer” skal bruges til i Dalmose. På første møde var flere gode idéer oppe og vende. Der er siden 1. borgermøde sendt én idé (men en god en af slagsen 🙂 ) frem til borgerkonsulenten. Da vi nu er forbi sidste frist for at indsende idéer er denne idé hermed valgt.

De 57.600 kr skal gå til 7 Flex-telte samt 15 borde som kan komme de offentlige arrangementer i byen til gode. Fx Fodsporets fødselsdag, Sankt Hans, sommerfest i daginstitutionen, skolefest, arrangementer i idrætsforeningen eller i Ungehuset, Høstfest på Atkærcentret etc.

Stort tillykke til forslagsstiller Sebastian Jensen samt hele Dalmose, som nu får gavn af pengene fra ”borgerne bestemmer puljen”.

VIGTIGT! Borgermøde nr 2 den 7. maj er dermed aflyst, da det møde var tiltænkt afstemning ved indsendelse af flere forslag.