Husk Generalforsamling i Dagli’Brugsen og DalmoseGruppen

Dagli Brugsen Dalmose og DalmoseGruppen afholder generalforsamling 23. april kl 17.30 i Dalmose Idræt -& Kulturcenter. En god lejlighed til at mødes, og høre om hvad der sker i området.

Tilmelding i Dagli´Brugsen, hvor du betaler 20 kr i depositum for billet.

Er du tilflytter til 4261 Dalmose indenfor det sidste år ? Så vil vi gerne byde dig velkommen med en velkomstkurv denne aften. Læs mere her om hvordan du tilmelder dig generalforsamling & velkomstkurv :

Godt Nytår

Nytårs hilsen 

En nytårshilsen og en stor tak for året der er gået skal lyde. Et år hvor der igen er sket meget i vores område, hvilket et hurtigt kik på DalmoseGruppen og Ungdommens idrætsmødested Facebooksider også vidner om.

Vi glæder os til 2024, og håber at se mange til årets første møde i DalmoseGruppen tirsdag d. 23.1 kl.19-21, på Atkærcenteret. 

Vi slutter vores nytårshilsen af med et flot vinterfoto fra fodsporets, taget af Kamilla Olejniuk samt fotos fra Jørgen Moll Jacobsen julelandskab, som han har glædet store & små med her i december.

Det sidste foto har vi lånt af Anja Lykke Olsen. Anja er en af de Dalmose borgere som er blevet overrasket med en julekurv fra en anonym, som tak for at hun har pyntet så fint op til jul til glæde for alle.

Rigtig godt nytår ønskers I af

Niels, Sebastian, Jeanne, Johny, Jens og Mia

( Forretningsudvalget DalmoseGruppen)